Centrul Medical de Evaluare, Terapie, Educaţie medicală specifică şi Recuperare
pentru copii şi tineri "CRISTIAN ŞERBAN" Buziaş
FUNDAŢIA
"Cristian Şerban"
pentru Ajutorarea Copiilor Bolnavi
Totul este gratuit pentru voi. Afla cum te poti inscrie !

EDUCAŢIE MEDICALĂ

Homepage   »  Anunturi
EDUCAŢIE MEDICALĂ

Educația medicală din timpul  internării este una dintre cele mai importante activități desfășurate în Centru, de fapt, caracteristica principală a acestuia. Învățăturile câștigate aici urmăresc să-i ajute pe pacienți (copii mari și tineri) și pe părinții copiilor mici, să știe ce și cum trebuie să facă, zi de zi, pentru îmbunătățirea controlului glicemic, în cazul diabetului zaharat de tip 1- insulinidependent (de departe, forma cea mai frecventă de boală a copiilor și tinerilor) și pentru prevenirea sângerărilor, complicațiile cele mai serioase, în cazul hemofiliei. 
Îndrumările scrise-cărți de educație, broșuri, pliante etc-contribuie la însușirea cunoștințelor teoretice și a deprinderilor practice amănunțite, necesare pentru dobândirea unei experiențe personale corecte, cât mai apropiată de cea ideală. Căci, așa cum spunea Michelangelo, amănuntele fac perfecțiunea, iar perfecțiunea nu este un amănunt, cuvinte înțelepte, care se potrivesc foarte bine atât diabetului zaharat tip 1, cât și hemofiliei. 

Abonare Newsletter
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU PENTRU A FI LA CURENT CU ULTIMELE NOUTATI SI INFORMATII DE INTERES!
Nume/Prenume:
Adresa de email:
Adresa
Str. Avram Iancu nr.18,
cod 305100 Buzias
judetul Timis, Romania

Tel.:0256-322080
Fax:0256-322390
© Copyright 2024 Centrul Medical de Evaluare, Terapie, Educaţie medicală specifică şi Recuperare "CRISTIAN ŞERBAN". Toate drepturile rezervate
Web design by Royalty