Centrul Medical de Evaluare, Terapie, Educaţie medicală specifică şi Recuperare
pentru copii şi tineri "CRISTIAN ŞERBAN" Buziaş
FUNDAŢIA
"Cristian Şerban"
pentru Ajutorarea Copiilor Bolnavi
Totul este gratuit pentru voi. Afla cum te poti inscrie !

Informatii privitoare la externarea pacientilor

In Centrul Cristian Serban internarile se fac pe baza de programare, pe serii, cu un numar prestabilit de zile de spitalizare, care este cunoscut de  pacienti si de catre apartinatori.
Externarile care nu sunt conform cu programul prestabilit al seriei se anunta de catre pacient sau apartinator cu cel putin 12 ore inainte, in vederea efectuarii documentatiei medicale necesare la externare.
Daca apar modificari in programul de desfasurare al spitalizarii (probleme medicale nou aparute, agravarea starii de sanatate, probleme personale, medicul curant sau dupa caz medicul de garda are obligativitatea anuntarii telefonice a apartinatorului minorului internat cu privire la data externarii sau dupa caz a transferului in alta unitate spitaliceasca. Mentionam ca la intocmirea foii de observatie este obligatorie notarea numarului de telefon a apartinatorului minorului internat.
In cazul pacientilor minori acestia se vor externa doar insototi de catre apartinatorul legal (parinte sau tutore cu notificare notariala).
In cazul pacientilor nedeplasabili se va solicita transportul acestora cu ambulanta printr-o solicitare scrisa adresata servicilui de ambulanta, avizata de medical sef de sectie, sau medical currant va efectua solicitarea de retur la serviciul de ambulanta de la domiciliul pacietului 9daca acesta s-a deplasat spre internare prin transport cu ambulanta).
La externare pacientul, respectiv apartinatorul minor al acestuia va primi un bilet de externare/scrisoare medicala unde vor fi mentionate datele de identificare a pacientului, diagnosticele la externare, evolutia clinica si tratamentul prescris pe parcursul internarii, investigatiile paraclinice si de laborator, modificarile in conduita terapeutica precum si recomadarile la externare (schema de tratament, recomandari dietetice, recomandari ale consulturilor de alte specialitate). De asemenea, dupa caz, poate primi concediul medical ( adeverinta medicala) pentru perioada de spitalizare.
Pacientul se va prezenta cu scrisoarea medicala la medicul curant.

 

Abonare Newsletter
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU PENTRU A FI LA CURENT CU ULTIMELE NOUTATI SI INFORMATII DE INTERES!
Nume/Prenume:
Adresa de email:
Adresa
Str. Avram Iancu nr.18,
cod 305100 Buzias
judetul Timis, Romania

Tel.:0256-322080
Fax:0256-322390
© Copyright 2024 Centrul Medical de Evaluare, Terapie, Educaţie medicală specifică şi Recuperare "CRISTIAN ŞERBAN". Toate drepturile rezervate
Web design by Royalty