Centrul Medical de Evaluare, Terapie, Educaţie medicală specifică şi Recuperare
pentru copii şi tineri "CRISTIAN ŞERBAN" Buziaş
FUNDAŢIA
"Cristian Şerban"
pentru Ajutorarea Copiilor Bolnavi
Totul este gratuit pentru voi. Afla cum te poti inscrie !

Informatii practice in vederea internarii

 

Prin prezenta vă informăm că în Centrul Medical ,,Cristian Șerban" din Buziaș, spital public pentru copii și tineri cu diabet zaharat (tip 1, în special), hemofilie și boli ce necesită recuperare fizică, puteţi beneficia, în mod gratuit, de servicii medicale și de condiții de spitalizare foarte bune. Activitatea în Centru se desfăşoară în serii de câte 10-12 zile.

 Programarea pentru internare este obligatorie și se poate face prin:

1. Telefon, la numărul 0256322080.

2. E-mail, contact@ccserban.ro, care va cuprinde următoarele date: numele și prenumele, vârsta, ocupaţia, adresa completă şi seria solicitată.

3. Online, după modelul expus anterior.

După ce au fost programați, este obligatoriu ca pacienții să confirme, telefonic sau în scris, planificarea făcută anterior, cu cel puţin două săptămâni înainte de începerea seriei.

Prezentarea pentru internare se va face în ziua în care începe seria sau cu cel mult o zi înainte (dar aceasta numai în cazuri speciale, după ce pacienții au anunţat telefonic Centrul).

Centrul Medical poate asigura gratuit, cu mijloc propriu, în zilele lucrătoare, între orele 8 și 16, transportul pacienților de la gara Buziaș la Centru și de la Centru la gara Buziaș, pe baza unei solicitări prealabile, dar, în rest, nu își asumă, în niciun fel, obligația acestui transport.

Masa şi cazarea însoțitorilor copiilor cu vârsta de peste 12 ani care nu dețin certificat de handicap, este asigurată contra cost (27 lei/zi), în limita locurilor disponibile.

Pacienții vor aduce cantitatea de insulina (cartușe) necesară pentru 14 zile și stilourile de insulină, toate acestea fiind predate, imediat după sosirepersonalului medical al Centrului, păstrarea lor în salon fiind interzisă în mod categoric.

La sosire în Centru, este absolut necesar ca fiecare pacient să prezinte următoarele acte, fără de care internarea este imposibila:

  1. Bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul diabetolog, către Centrul Medical ,,Cristian Şerban”.
  2. Pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani sunt necesare copie după certificatul de naştere și copie după actul de identitate al însoțitorului.
  3. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani, copia după actul personal de identitate.
  4. Pentru pacienţii cu vârsta de peste 18 ani este necesar cardul de asigurat și copia după actul de identitate; in plus, cei cu vârsta între 18 și 26 de ani, care sunt elevi sau studenţi, vor aduce și adeverinţă de la şcoala sau facultate.

Cei ce nu vor aduce toate aceste acte nu vor fi internaţi, fiind nevoiţi să se întoarcă acasă imediat.

În timpul internării, este necesar ca  pacienții să poarte o ţinută decentă.

În cursul internării este interzis consumul de alcool, de substanțe nepermise de lege, precum și fumatul.

 

 

Manager

Rodica Boncilă

Abonare Newsletter
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU PENTRU A FI LA CURENT CU ULTIMELE NOUTATI SI INFORMATII DE INTERES!
Nume/Prenume:
Adresa de email:
Adresa
Str. Avram Iancu nr.18,
cod 305100 Buzias
judetul Timis, Romania

Tel.:0256-322080
Fax:0256-322390
© Copyright 2024 Centrul Medical de Evaluare, Terapie, Educaţie medicală specifică şi Recuperare "CRISTIAN ŞERBAN". Toate drepturile rezervate
Web design by Royalty