Centrul Medical de Evaluare, Terapie, Educaţie medicală specifică şi Recuperare
pentru copii şi tineri "CRISTIAN ŞERBAN" Buziaş
FUNDAŢIA
"Cristian Şerban"
pentru Ajutorarea Copiilor Bolnavi
Totul este gratuit pentru voi. Afla cum te poti inscrie !

Activitatea stiintifica si de perfectionare medicala

Activitatea stiintifica si de perfectionare medicala

Crearea și prelucrarea unei mari baze de cercetare ştiinţifică, orientată spre toate aspectele întâlnite în această complicată patologie, activitate concretizată în

câteva sute de lucrări, din domeniile diabetului și hemofiliei, prezentate la congrese interne și internaționale.

 

Participarea la studiul european SWEET, Centrului  fiindu-i acordată calitatea de Centru European de Referință în diabet pediatric. 

 

 

În ceea ce privește hemofilia, Centrul  Cristian Șerban este o unitate satelită a Centrului European de Hemofilie, cu acreditare EAHAD, și colaborează foarte bine cu Clinica II Ortopedie din Timișoara,  unul din cele mai mari centre de ortopedie intervenționala a bolnavului hemofilic, din Europa, cu Clinica de Hematologie  și cu Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială, amândouă din Timișoara, iar pe plan international, cu Centrele de Hemofilie din Muenchen (Prof.W. Schramm),  din Bonn și din Utrecht, precum și cu Centrul de Hematologie din Budapesta.

                                      

În domeniul diabetului: perfecţionarea unor medici şi asistenţi, din toată ţara, în vederea creșterii nivelului de asistență medicală, la locul lor de activitate. În decursul anilor, au avut posibilitatea de a învăța în Centru, participând la simpozioanele organizate, la cursurile postuniversitare ce au loc aici, precum și la stagii practice, sute de tineri medici pediatri și diabetologi, din întreaga țară.

 

În domeniul hemofiliei: organizarea unor  consfatuiri naționale cu participare internațională,  a unor sesiuni de training în ecografie articulară etc.

 

 

Abonare Newsletter
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU PENTRU A FI LA CURENT CU ULTIMELE NOUTATI SI INFORMATII DE INTERES!
Nume/Prenume:
Adresa de email:
Adresa
Str. Avram Iancu nr.18,
cod 305100 Buzias
judetul Timis, Romania

Tel.:0256-322080
Fax:0256-322390
© Copyright 2024 Centrul Medical de Evaluare, Terapie, Educaţie medicală specifică şi Recuperare "CRISTIAN ŞERBAN". Toate drepturile rezervate
Web design by Royalty